IT og programmering

IT-infrastruktur

Hos Art of Web har vi dybdegående erfaring med opsætning og drift af IT-systemer. Vi kan stå til rådighed, når nye løsninger skal indkøbes og konfigureres, eksisterende løsninger skal have et serviceeftersyn eller når der skal laves smarte scripts til at optimere driften.

Windows Server og Cisco
Kompetencer i Windows Server, Cisco, VMware m.v.

Læs mere om IT-infrastruktur

SQL-rapportering

Mange virksomheder har data liggende i deres systemer, som de ikke udnytter optimalt. Art of Web kan udarbejde rapporter på baggrund af økonomi-, CRM- og produktionssytemer m.v., og således være behjælpelige med at give beslutningstagerne et bedre overblik.

Microsoft SQL og MySQL
Kompetencer i MS SQL, MS Office og MySQL m.v.

Læs mere om SQL-rapportering

Kundecases

Ejendomsforeningen Odense Vi har stået for opsætning af server, backup-løsning og klient-computere hos Ejendomsforeningen Odense v/Bruno Dall. Vi står til rådighed ved store og små IT-problemer i hverdagen. Foreningen kører også på vores Hosted Exchange-løsning, og har en hjemmeside leveret af os.

Hjemmeside: http://www.efodense.dk

langenkamp.dk


Vi har stået for opsætning af server og backup-løsning hos arkitektfirmaet langenkamp.dk v/Olav Langenkamp. Vi klarede det hele på én dag, og siden har vi kunnet servicere løsningen via fjernopkobling. Siden da har Olav Langenkamp stiftet et fælles selskab med flere andre arkitekter, UNS4, og vi har leveret Hosted Exchange, Hosted Disk og hjemmeside hertil.

Hjemmeside: http://www.uns4.dk

Sand Energi Vi har stået for opsætning af server og backup-løsning hos Sand Energi v/Michael Sand. Firmaet kører også på vores Hosted Exchange-løsning, og har en hjemmeside leveret af os.

Hjemmeside: http://www.sandenergi.dk

HD Ejendomme Vi har gennem mange år arbejdet tæt sammen med ejendomsfirmaet HD Ejendomme om alle facetter af deres IT-infrastruktur.

Dette indeholder

  • Automatisering af IT-løsningen ved logonscripts, Group Policies m.v.
  • Specialudvikling af system til at holde styr på boligudlejningens potentielle lejere, fremvisninger, åbent hus-arrangementer m.v. Vi markedsfører dette produkt under navnet BoligSpot.
  • Specialudvikling af hjemmesiderne http://www.hdejendomme.dk og http://www.hdejendomme-erhverv.dk
  • Udarbejdelse af en lang række avancerede rapporter, til at understøtte økonomiafdelingens, boligudlejningens og koncernledelsens arbejde.
  • Specialudvikling af system til ensartet layout af lejeprospekter

Hjemmeside: http://www.hdejendomme.dk